sa någon vår?

Vår! Idag är det ljummet i luften så jag kör med öppna skor! Ikväll promenerade jag hem från jobbet utan att ta på de extra strumpbyxorna! Jag och vännen satt ute i solen hela eftermiddagen! Första dagen som det var för varmt med vinterjacka!


Klingar fint gör orden, härliga vårkänslor har skribenterna.


Men i den här delen av landet är läget inte detsamma som för de som skriver bloggarna på den dära listan jag följer. Här har det snöat och varit snålblåst hela dagen. Men hej. Jag är inte den som är den. Våren kommer, och känslan när asfalten kommer fram är fin både första, andra och tredje gången (om än, jag erkänner, det känns snopet när den kryper in under snötäcket igen)

elins stora dag


Jag tycker om dig. För att jag blir busig och mitt galna jag med dig. För att vi har gemensamma minnen som ingen kan mäta sig med. För att jag får säga ett enkelt "hej va med mig". För att jag vågar visa mig liten och sårbar. För att jag vet att du finns där. För att du är vackrast i stan. För att du skulle släppa allt för mig, och jag skulle göra detsamma för dig. Jag tycker om dig.

Och idag är det din födelsedag - grattis vännen!

som ett kort i timmen

Igår tänkte jag att det var en söndag som hade passat sig för ett blogginlägg av typen "ett kort i timmer". Det var en fin dag som gjort sig bra på bild.

Eftersom kameran, som vanligt, fick stanna hemma, får jag återberätta i det skrivna ordet istället
Vaknade med sol i ögonen, gårdagens kalasande kändes inte alls och smått förvånad följde jag glatt med mor och far på utflykt. Vi begav oss mot Hamptjärnsstugan, våffelsugna och med solglasögonen i högsta hugg. Suget stillades och jag kände mig stadsjäntig bland alla friluftare. Vidare mot tidigare hemmaadressen, go fika som man inte hittar någon annanstans och trevligt släktsällskap. Hemma igen chokade jag på nytt och ställde till med riktig söndagsmiddag alldeles alena och mysnöjd med det. Toppade med att vara en grym person tillsammans, ett kilo godis och Looking for Eric.


två fina om salem

Eftersom att jag inte haft något med melodifestivalen att göra är idag första gången som jag hör hela hans bidrag, känns som att vi kan bli vänner. Låten och jag. Utan att ha mello i hasorna. (okul med förklaringar men snälla se ironin grundad på hur mycket jag ogillar smeknamn)

Karln kommer till umeå open. också något jag inte haft något med innan. Mitt första.

tisdagstecken

Fiskbensfläta. Veck på slangen. Bytt bytt kommer aldrig igen och skinnjacka i handen. Putts i köket. Inställt seminarium och framflyttad middag. Och puman ska träna.

att må


En bild säger mer än tusen ord.
Och jag lyssnar på denna herre dygnets alla vakna timmar.

Tacka inte. Bara njut.


en söndag i skimmer

Jag är på ostoppligt bra humör idag. Skuttar och ler och ja - varje dag borde vara såhär.
Inget vid tanken, ryggsäcken tömd och hjärtat lätt.


Plus att vi firar jordsnurr med gudomligt god mat och fina saker. Och solen skiner. Och och och.

Ja - varje dag borde vara såhär.

B is for Bryssel



tusen skratt. så kommer jag minnas det


borta bra

Wopp wop. Semester. En vecka. Allt jobb, skola, städning och måste bakom mig!

Inte ospännande med en sådan ny situation och med de sol, plusgrader och bara gator.





RSS 2.0