att klä en stol



Jag vet inte om det är möjligt att riktigt klä i ord hur nöjd och belåten jag var över detta. Och hur kul det var. Mer pyssel och händighet in i livet. Vi kollar ryamattor på lördag mor?

till värme



...då är det inte utan att man längtar till sommaren, ljusa slingor, bara armar, en lågt stående sommarsol och jordgubbstårta.
För var dag är vi lite närmare

från blåst



Låt oss tala som två bekanta som ses på stan, om vädret.
Idag har det varit kallt som under en promenad vid havet en annandag. Eller egentligen bara en minus, men blåsten tar sig in överallt. Burr.

Elin strikes again

Jag och min goda vän Elin sågs i fredags över en pizza med efterföljande glas vin i soffhörnet.

Vi hördes på telefon under dagen för att i grova drag planera kvällen..


H -går det något bra på tv, en film kanske?
E -Nja jag vet inte riktigt..
H -Ja men annars har jag voddler så det är ju lugnt
E -Kanon, Den har jag inte sett!


För Tommys välbefinnande intygar jag härmed att Elin hade iklätt sig en klänning av tubtopps modell på denna bild. Förövrigt fotograferad i Malysia av undertecknad.

om att drömma bort med nöjda känslor

Herr och fru Möjbro drar till Thailand,



Sara och hennes Chrille åker till Kenya (hallå fattar ni, till Kenya!) Imorgon någon gång kommer de fram till Lamu.



Tur att köldknäppen kom på svaj och vintervädret helt plötsligt känns rätt behagligt, tur att solen skiner, tur att vi är fem goa vänner som pluggar tillsammans, tur att vi har olika musiksmak och turas om med vem som härskar över Spotify, tur att jag tog mig i kragen och stökade undan julen igår, tur att jag sovit tio timmar i natt och har nytvättat hår.




1001

"Det är lite tabu det där med att äta akvariefiskar"


Sascha G


0901



Så här ser det ut i pluggstudion, snacka snygg scen från livet. Men nej, rättare sagt, så här Har det sett ut. Massor av grejer, tröttsamt, huvudbry och mörker. Idag inledde vi med att städa i stugan. I väntan på Lisa och Tommy for jag, Mikael och Sascha fram i värsta rent-hus-tanterna andan och fejjade. Det tillsammans med det fantastiska lördagsvädret gör denna dag väldigt fin. Och vi ska få sluta tidigt idag också. Wop wop.

0801

Man kan säga att att förutom våra huvuden så går allt på sparlåga. Det vill säga allt.
Men nog är vi rätt söta. Söta och lika. Som om vi ringt varande kvällen innan och planerat vår klädsel. O ja gissa om vi gjort det.


0701

Vi lyssnar på Five och andra gamla goa nittiotalshits, leker med sjalar och hör Tyras röst ljuda i våra huvuden "..smile with your eyes..", undrar om det är riktigt politisk korrekt och promenerar till ica i tjugo minusgrader för att köpa godis - trots att det varken är fredag eller lördag.

Och jo.. vi pluggar lite fortfarande.



0601

För var dag som går blir det lite tyngre att ta sig upp ur sängen. Hur ska detta gå i ett vuxet liv? Att vara trött dagen lång håller inte. Jag och Tommy pratade om det över våra skålar med fil i morse (jo vi inleder med frukost på plats) "...snart faller man ihop var som helst och sover en stund".

Framtoningen blir inte annars av mjukisbyxorna och runthasandet i tjocksockar.

Tur att dagarna blir ljusare för var dag



0501

Idag är det min namnsdag. Namnsdagsgrattis till mig!

Härliga tider med tentatider. Upp ur sängen och iväg.



tentatider

Terminen närmar sig sitt slut och i samma veva kommer tentan mot oss med stormsteg. Studierna skrider fram med varierad kvalité, men aldrig får vi så många aha-upplevelser som under dessa sista skälvande veckor.


RSS 2.0